Personalutveckling

Skråmträsk Saloon AB

För den som vill ha ut lite mer av en dag rekommenderar vi temat Personalutveckling. 

Förutom samarbetsövningar och roliga aktiviteter kryddar vi dagen med föreläsningar och övningar inne i lokalen för dig och din grupp. 

Vi erbjuder en föreläsning från Skråmträskmodellen, till exempel föreläsningen med recept för att skapa förutsättningar för varandra att lyckas.

Ni kanske har större behov av att komma till samsyn i gruppen? Det finns även ett koncept för det, du hittar det på samma sida som länken.

Det här kan läggas upp på olika sätt. Ett alternativ är att vi kommer ut till er och startar upp det hela med en föreläsning/workshop och att vi senare ses på Saloon för att väva ihop allt. Ett annat alternativ är att ni kommer ut till Saloon och att vi gör alltihop här. 

Utifrån era önskemål tar vi fram ett koncept som passar och ger er bästa möjliga utveckling. Att vi är mobila ger också att vi är väldigt flexibla och kan anpassa oss. Vi trivs dock självklart bäst hemma på Saloon.

Om ni vill jobba lite djupare med trivseln och den interna arbetsmiljön på arbetsplatsen rekommenderar vi Skråmträskmodellens process. Modellen har skapats för att hjälpa företag att bygga en bättre arbetsplats med ett långsiktigt och systematiskt trivselarbete. Det är en process som tar tid men som ger resultat.

Efter besöket kan ni jobba vidare med våra trivseldokument för att säkerställa att just er arbetsplats kommer att lyckas bibehålla samarbetet ni tränat på. Detta i sin tur ger en återanknytning till ert besök hos oss.

Se gärna filmen nedan för inspiration.

Mission och referenser


Gå gärna in på vår övertygelse och läs mer om vad du som kund har för nytta av att anlita oss. Målet med personalutveckling är att ge er en välmående arbetsplats. Personal som mår bra och trivs ihop är mer sällan sjukskrivna. De odlar en positiv kultur och producerar mer i verksamheten.

Samarbete och trivsel ger personalutveckling

Här kan ni läsa vad en nöjd kund som provat vårt koncept tyckte.

”Övningarna var kluriga och uppmuntrade lagspel, vi var snabbt igång och allt flöt på smidigt trots att vi var en ganska stor grupp. Ditt team var proffsiga, trevlig, tydliga. Föreläsningsbiten blev lagom lång, bra att aktivera deltagarna i själva återkopplingen också, då blir budskapet tydligare.”


Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Testimonial

 

Från första kontakt var bemötandet trevligt med även snabba svarstider på mina frågor. Upplägget var väldisponerat ocg mycket prisvärt med blandat praktiska och teoretiska uppgifter. Vi har tidigare jobbat med frågor rörande jämställdhet och arbetsmiljö inom företaget och alla övningar / workshop som vi gjorde stämde väl in på efterfrågad tjänst från Sheriffen.

Intressanta ämnen togs upp och vi gavs utrymme att i grupper diskutera frågor rörande samarbeten och hur vi skapar en ännu bättre grupp. Känslan är att alla fick komma till tals och jag tror alla fick med sig någon nyckel för fortsatt bra gruppbyggande. 

 

Markus Ragnarsson, Sektionschef AFRY