Vår övertygelse

Skråmträsk Saloon AB

Vår övertygelse

Hej, det är jag som är Micke Lundgren - Jag älskar trivsel!

Micke Lundgren, arbetsmiljökonsult med en passion för trivsel. En Hälsing som fann sitt hem i Skellefteå och sedermera i det fantastiska Skråmträsk. Beroende av ordvitsar och med en aktiv livsstil där jag trivs med att ha saker på agendan. Sheriffen är en självtagen titel, det är dock min livsåskådning att livet är för kort för att vänta på utmärkelser. Vissa titlar måste vi helt enkelt ta!
Hela mitt liv har jag hållit på med lagidrott och gruppaktiviteter och detta är något som fascinerar mig. Jag har insett att en grupp som gemensamt strävar mot ett mål och trivs tillsammans kan flytta berg!

Trivsel - För att vi är varandras arbetsmiljö

Det är min fasta och fulla övertygelse att människor innerst inne är goda. Det som händer i vardagspusslet är att vi glömmer bort att vara den positiva kraft vi är. Människor är en tillgång, vi behöver bara locka fram detta.
Vi har alla saker i vår ryggsäck och jag har inget trollspö jag viftar med så att allt blir bra. Däremot har jag tankar om hur vi ska bete oss mot varandra på en arbetsplats. Jag vill hjälpa er att odla trivsel och en positiv kultur på arbetsplatsen.

En grupp är så stark som medlemmarna låter den vara. Viktigt att komma ihåg är dock att vi alla är individer och att den som inte trivs behöver få uttrycka varför.
Tänk om arbetsplatsen var ett ställe där individen kunde gå och känna sig trygg. Tänk om vi hade en kultur där vi såg olikheter som en tillgång och styrka. Ju mer vi lyfter varandra desto bättre presterar vi. Min slutsats är således att med ett målmedvetet och långsiktigt arbete kan vi hjälpas åt, från ledning ner till personalen på golvet att odla fram det här.