Om oss

Om företaget

Företaget vänder sig till andra företag som vill anordna aktiviteter för sin personal eller kunder.

 Vi erbjuder kompetensutveckling i form av utbildningsdag eller en kvälls förströelse i vår sköna lokal. Privata kunder är också välkomna.

Vi erbjuder Teambuilding, Företagsevent,  Skråmträsk Saloon on tour, Personalutveckling, Countryfesitval och lokal mat i en unik miljö.

Några ord om själva Saloon, en rektangulär loge som restes 1897. Den är numer tillägsisolerad och brädfodrad med vildmarkspanel, taket är dock oisolierat vilket gör att den lämpar sig bäst för ett besök mellan 1/5-31/10. Förvandlingen från oanvänd lada till festlokal tog drygt ett år. Den har använts till privata fester men nu är det dags att prova vingarna som företag och se vad det ger. 52 personer sitter och äter samtidigt utan problem, om fler platser önskas går det att få upp till 62 sittplatser inomhus. Inredningen är rustik och tänkt att ska stå pall för en ordentlig countryfest! Numer finns även altaner under tak vilket ger välkommet skydd mot regn när vi vill vara ute.. Det ger totalt 100 sittplatser under tak under perioden maj-oktober.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!

I det gemytliga Skråmträsk, 2,5 mil utanför Skellefteå, ligger Skråmträsk Saloon. Med ett stort engagemang för arbetsmiljö och med över 30 års erfarenhet av ledarskap och gruppdynamik bjuder sheriffen Mikael Lundgren med personal in till teambuilding och personalutveckling i klassisk westernmiljö. – Jag brinner för arbetsmiljö och medarbetarskap. Att må bra på jobbet och vad en bra medarbetare gör gentemot sina kollegor är några av mina största hjärtefrågor, säger Mikael. 

Våra olikheter är en styrka 


På Skråmträsk Saloon får besökarna en minst sagt oförglömlig dag. Westerntemat skapar en unik teambuildingupplevelse och under dagen på saloonen blandas föreläsningar med diskussioner och aktiviteter. Innehållet skräddarsys efter företags önskemål och externa utvalda föreläsare bjuds in. 

När aktiviteter ska lösas i grupp så är det mest fokus på att tänka ut lösningen, att det skapas en dialog och att deltagarna diskuterar tillsammans. Det är vägen TILL målet som är det viktigaste i teambuildingen och inte målfållan i sig. – Något av det vi främst vill förmedla är att uppskatta varandras olikheter. Alla människor är unika och i ett företag tycker vi man ska ta till vara på detta. 

Många olika styrkor samlade under ett tak kan skapa ett riktigt bra samarbete och en god sammanhållning. I dagsläget är det mest företag i Västerbotten som har hittat vägarna till Skråmträsk Saloon men saloonen välkomnar företag från hela landet in till en händelserik dag. En längre geografisk resa kan också bli en del av upplevelsen för teambuilding. Förutom företagsaktiviteter så står dörrarna givetvis även öppna för privatpersoner. Här finns både festlokal att hyra och en spännande femkamp i sann westernanda att ta sig an med kompisgänget. Vad sägs som att till exempel kasta hästskor eller lasso på svensexan? 

Främja det lokala 


En del av inspirationen till just westerntemat är mentaliteten från förr som fanns i de små westernbyarna. Folk hjälpte varandra, man ställde upp för sina grannar och fick hjälp tillbaka.

Ett dåtidens medarbetarskap. Hela idén med Skråmträsk Saloon genomsyras även i Mikaels engagemang för gemenskap och hjälpsamhet. – Jag vill och tycker verkligen om att främja den lilla byn och det lokala. Till exempel om man vill anordna barnkalas så får man gärna låna saloonen gratis. Maten som serveras från uteköket är självklart lokal så långt vi når.

Varje år bjuder även saloonen in till en fartfylld Countryfestival med ett fullspäckat program av artister på både inne- och utomhusscen. En festival att uppleva för hela familjen. I saloonen finns någonting för alla helt enkelt.

Oavsett om du kommer hit för företagsaktivitet eller som privatperson så lovar Skråmträsk Saloon dig en minnesvärd upplevelse i det gamla western.

Varmt välkommen in! 


Kontakta oss

Testimonial

”Jag tog med mina medarbetare på en teambuildingdag där vi varvade lagövningar och inhyrda föreläsare. Sheriffen och hans team ordnade ett proffsigt upplägg i en stimulerande och annorlunda miljö. Jag kan starkt rekommendera Saloonen för den här typen av aktivitet”

/Anna-Karin Nilsson, Avdelningschef Ortopeden Skellefteå Lasarett